CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Jun 10, 2020 Video by admin

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Bajora Voodoogal
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 18 December 2013
Pages: 335
PDF File Size: 14.47 Mb
ePub File Size: 16.88 Mb
ISBN: 201-5-77991-933-5
Downloads: 80534
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkigor

Caile ar putea fi ciudate, insa intelectul e in slujba ta: Ei nu sunt altfel decat nebunii. A fa ca oamenii sunt in dilema. Nu ftii cine e femeia asta. Intelectul este util in lume, fi toate sistemele educationale sunt tehnici de a evita inima fi a duce energia direct la cap.

Calea barbatului superior

Cum ai sa te regasefti daca reprimi noua parti din minte? Stai pe un vulcan incercand sa impiedici vulcanul sa erupa. Din cauza asta devii tot mai dependent de el; cii mince ca s-a intamplat ceva grozav, afa ca iti zici: Pentru ca in lumea reala te mai fi indoiefti din cand in cand, ai banuieli.

Femeia este intotdeauna cea care incearca sa se ascunda, iar barbatul este intotdeauna masculul care cauta. Intelectul tau nu te baga in seama – de parca ai Ii nimeni – fi ifi vede mai departe de treaba; chiar fi cand dormi el continua sa lucreze.

Copilul are calitatea necunoafterii, inocenta. Iluminarea lui nu e o fictiune, pentru ca ficdunile nu pot dura atat de mult; visele nu pot transforma o viata de om. Razboiul nuclear va fi un razboi creat de intelect. Ca servitor, este de mare ajutor. Nu poti sa ajungi la adevar prin gandire, dar cand ai ajuns la el, poti folosi gandirea in slujba lui. Intelectul traiefte prin prejudecati; el nu e niciodata corect. Daca n-ar fi subita, daca n-ar fi total supta de ceea ce se petrecea inainte, 6 C u v a n t fn a in tc atunci ratiunea ar descoperi calea.

  EUPHONIUM CONCERTO HOROVITZ PDF

In centrul subconftientului se afla instinctul. Tahar upar nahin —fi dincolo de asta, eu am calatorit mult – nu mai e nimic. E o logica simpla, de asta sunt impotriva mea. Lacrimile care erau pe punctui de a se rostogoli au disparut.

Femeia este inima, iar barbatul este capul. Dar tu nu mergi niciodata inspre interior; toate drumurile tale due in afara, toate simturile tale se indreapta spre exterior.

Cu cat ftii mai multe, cu atat distanta e mai mare; cu cat ftii mai putine, cu atat distanta e mai mica. Intuitia calatorefte fara vreun vehicul —de asta este un salt, o saritura.

Osho – Intuitia – PDF Free Download

barbatjlui Cu cat treci mai repede dincolo de intelect, cu atat mai bine; intelectul poate fi o bariera pentru cei care cred ca dincolo de el nu e nimic; intelectul poate fi un culoar frumos pentru cei care gandesc ca dincolo de el se afla cu siguranta ceva. In fata vechiului fi frumosului castel din Petrograd era o piatra mare, pe care tarii nu s-au gandit niciodata sa o inlature – nu era nevoie.

Un grup de Dumnezei a creat prima floare. Dupa prima oshk, omul incepe sa vorbeasca singur, dar el ftie ca nimeni nu trebuie sa-1auda, caetea 1-ar crede nebun. Si cine o ia?

E ceva care ti se intampla, nu care vine la tine – ceva care ti se intampla fara sa aiba undeva o cauzalitate, o sursa. Sigmund Freud sau Jung sau Adler sunt dar pigmei pe langa Buddha.

Este exact carteaa atunci cand bad mingea. Pentru care ultim rezultat? Daca mancarea pc care o mananci este descompusa barbztului constituentele ei de baza, iar acele const it unite de baza sunt trimise acolo unde e nevoie de ele?

  FUKUZAWA YUKICHI FROM SAMURAI TO CAPITALIST PDF

Slava Domnului ca sunt catolic! Iar in Evul Mediu au existat calugari fi calugarite care, in fata unui tribunal special convocat de papa, la intrebarea: Pare ciudat, fiindca ei nu sunt impotriva papei; nu exista un singur articol impotriva papei.

RAMTHA. CARTEA ALBA – Autor: Ramtha | adevarultevaelibera

Dar s-a descoperit ca atunci cand pui intrebari vocea ta suna intr-un fel, oaho cand raspunzi la intrebare vocea ta suna diferit. Este experienta poetilor, pictorilor, dansatorilor.

Focul ei este mai mult decat suficient pentru a mistui toata cunoafterea pe care o porti in tine. Pare absolut ilogic ca omul s-a prabufit prin cunoaftere. El cartra judecator douazeci fi patru de ore din douazeci fi patru. Si ce deveni de atunci strategia cuceririlor?

Dar omul nu poate intra in sex decat daca are ceva romantic legat de el, afa ca creeaza un mare fum in jurul lui, pe care il luimefte iubire. El nu vrea sa admita superiorul, il neaga, spune: Dar intelectul este orb, el nu ftie cum sa trateze cu noul.

Si de ce tocmai dvs precis? O ultima chestiune, maestre. Intelectul face din toate o problema ji nu jd e nici o solutie. Iar barbatuui lucreaza cu incognoscibilul, cu ceea barbwtului nu poate fi cunoscut. Pentru el barbagului e o provocare – cu cat se ,iscunde femeia mai mult, cu atat este el mai excitat. Daca separi complet instinctul de satisfactie, el poate deveni atat de puternic aproape ca un drog — incat te poate ameti.