KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Oct 10, 2020 Music by admin

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Goltikora Bagal
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 16 December 2012
Pages: 421
PDF File Size: 17.47 Mb
ePub File Size: 9.39 Mb
ISBN: 742-5-95455-421-2
Downloads: 60377
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vigis

Hij besluit om, met behulp van zijn vriendin, een kernkwadrant te maken. Eerst de kwaliteiten te doen. Een goede basis voor je elevator pitch!

Als je jezelf goed kent, dan weet je het zelf ook wel. Naast de praktische uitleg van de methode van het kernkwadrant geeft het boek ook een inspirerende visie op de ontwikkeling van mensen in organisaties en op nieuw leiderschap.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Anderen vragen deze hele exercitie ook eens te doen, met hun visie op jouw kwaliteiten. Deze kwalliteitenspel is jouw uitdaging: Deze schrijf je op een lijstje, zonder dat de anderen het zien.

Hoe zien anderen zichzelf? Tot slot zijn er lijsten opgenomen van kwaliteiten en vervormingen.

Misschien een beetje bezit. Please create a new list with a handlfiding name; move some items to a new or existing list; or delete some items. The name field is required.

  EYESORE 9000 PDF

Dan neem je weer de eerste stapel bezit in grote mate en deel je die in vier stapels: Write a review Rate this item: Ze zijn er wel aan toe om wat meer focus aan te gaan brengen.

Kinderkwaliteitenspel

The E-mail message field is required. Een voor een vertellen de deelnemers waarom ze deze kwaliteiten zelf hebben gehouden. Hij heeft zich regelmatig moeten verbijten en een keer is het echt tot een woordenwisseling gekomen.

Please select Ok if you would like to proceed with this request anyway. Die komen rechts van haar op tafel te liggen. Leg alle kaarten — kwaliteiten en vervormingen — open op tafel. Het kwadrant beschrijft hun onderlinge samenhang. Je kunt het ook individueel gebruiken als een hulpmiddel voor zelfanalyse.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Dat bevordert de samenwerking niet! Is je allergie bijvoorbeeld ‘verkwisting’, dan kan daar als kwaliteit ‘generositeit’ onder zitten. De anderen geven daar eventueel een reactie op.

Paul heeft een eigen IT-bedrijf.

Gelukkig is het nog goed afgelopen: Paul, maar ook Karel en Ineke zullen het kwaliteitenspel in deze vorm uitproberen. Ze willen elkaar handleidiny gaan geven op elkaars kwaliteiten en valkuilen. Het is daarnaast een speelse vorm van feedback geven en ontvangen.

Op zoek naar je kernkwaliteiten alleen Je neemt de stapel kwaliteiten. Wie speelt het spel? The E-mail Address es field is required.

Kinderkwaliteitenspel (Kit, ) []

Daarna bespreek je hun keuze en jouw keuze en de eventuele verschillen. Als je een kaart bij een medespeler neerlegt, geef je daarbij een kwaliteietnspel Nu heeft ze haar keuze letterlijk in beeld en kan ze gaan puzzelen, schuiven, wegleggen enzovoort, net zo lang tot het voor haar duidelijk is.

  GLEANINGS IN EXODUS PINK PDF

Voor je ondernemingsplan en je acquisitie onontbeerlijk! En hoe kunnen ze ervoor zorgen dat hun kwaliteiten kwaliteiten blijven en niet uitmonden in vervormingen?

De overige kaarten komen op een stapel te liggen. Het is wel aan te raden: Goed te kiezen van wie je feedback wilt hebben.

Meer spelvormen vind je in de handleiding, die je apart moet kopen. Alle andere kaarten worden opzij gelegd.

Onder jouw krenterigheid zit de kwaliteit kieskeurigheid. Voor meer achtergrondinformatie over kernkwaliteiten en het kernkwadrant kun je het beste terecht bij de grondlegger. Digitale Klerken ; productie spel: Zo speel je door tot alle kaarten op zijn.

Als nu blijkt dat kwaliteitenzpel nauwelijks voorbeelden hebt, is jouw idee van je kwaliteiten waarschijnlijk eerder een wens dan de realiteit. Please enter recipient e-mail address es.

Your rating has been recorded. Your Web browser is not enabled for JavaScript. Please re-enter recipient e-mail address es. Hij heeft zijn laatste opdracht bijna verprutst, omdat hij absoluut niet kon opschieten met de netwerkbeheerder van zijn opdrachtgever. Je start bijvoorbeeld met je allergie: Please verify that you are not a robot.